Verhalenverteller

Referenties

verhalenverteller-eric-borrias

Dion Janssen – The Hospitality Group

Voor een bijzondere culinaire productlaunch in de Loft van de A’dam Tower te Amsterdam heeft Eric
een fantastisch custom made verhaal gecreëerd waarmee hij de gasten wist te informeren, inspireren
en enthousiasmeren. Net als de uitvoering was ook de ontwikkelingsfase professioneel en secuur.
Echt een aanrader.


Katrien Rommens

Professional Coach, Senor Business traianer and facilitator ar Notice The Difference
Nyenrode University – Brussel en omgeving, België

We worked with Eric at the start of leadership journey for one of our corporate clients.. His inspiring stories touched something deep in all of us: magic, discovery, willingness to explore own stories – what’s a (wo(man) without a story after all :-). Of zoals we in het Vlaams zeggen “het publiek hing aan zijn lippen”: Apart from the passionate and authentic way he brings the stories, the contact with Eric is very professional, his English is better than that one of a lot of native speakers… You need a story? Make sure you meet Eric Borrias!Kitty Peetoom

Story’o’fiel, writer, organiser
Kameroperahuis – productiehuis voor muziektheater

Eric Borrias is a storyteller we love to work with, as he constantly tries to bind the audience with new stories, he carefully chooses. Skillfull and charming. One of the most visible storytellers in the Netherlands!

Igrid Andela

Public realations en communicatie
Het Inventief

Ik heb in al de jaren nog geen betere verhalenverteller getroffen dan Eric. Eric kan namelijk heel goed inspelen op de behoefte van de klant en verhalen zodanig vormgeven dat deze perfect passen in de gewenste communicatiestrategie. Hij gaat verder dan het zoeken van een passend verhaal bij het thema. Hij schaaft en schrijft totdat het klopt en zijn doel zal bereiken. Zijn performance is verrassend en boeiend. Het publiek hangt aan zijn lippen. Na afloop komen veel toehoorders hem enthousiast bedanken!

BAM Infratechniek


Het was gisteren fantastisch in de Efteling!!!! Het leuke en interessante programma verliep voorspoedig en iedereen die ik tijdens het eten en het bezoek aan de attracties sprak was vol lof. Als team hebben we iets moois laten zien. Nogmaals dank voor jullie medewerking!

Luuk Jonker

Luudiek Evenementen
Bedenken en produceren van bijzondere bijeenkomsten

Een prachtig en krachtig verhaal, gestart in het verleden en doorlopend in het heden. Voor de tweede maal heeft Eric op bijzonder professionele wijze bijgedragen aan Licht op de Linie. Verhaal, regie, acteurs en coaching!

Thiebout van den Bergh

Marketing & PR Manager
Oostenrijks Toeristenbureau

Eric onlangs bij een persmeeting ingezet. Op zijn unieke, meeslepende, humoristische en volstrekt originele wijze bracht hij de boodschap van onze partners over op de pers. Fantastisch!