Verhalenverteller

Nieuwe website on line

Maandag 29 mei 2017
Na jaren trouwe dienst werd het tijd voor een nieuwe website. Moderner, meer beeld en passend op alle platforms, zoals tablet en mobiel.
En een website die ikzelf makkelijker kan onderhouden. In Aemotion BV in Culemborg vond ik een prima partner om dat voor elkaar te krijgen. Enthousiast werd er meegedacht, gepraat, gebouwd. Een dag lang gefilmd in theater De Fransche School om de trailers op te nemen.  Montage, slijpen en bijstellen.
Prima club mensen, fijn bedrijf; gewoon dicht bij huis in Culemborg ( think local). Dank aan alle mensen daar.
U nu,
Om Joost van den Vondel maar eens te citeren: U nu.
Nu is het aan u, de bezoeker, om te kijken of de website naar u zin is. Ik hoor het graag.
Nieuwsbrief
In principe verschijnt er 1x per 3 maanden een nieuwsbrief.  Tussendoor is mijn Facebookpagina de ideale plek om te kijken waar ik mee bezig ben. Een aantal voorstellingen heeft een eigen Facebookpagina. Liken en delen maakt me blij.
NB De e.mail-inschrijving voor de nieuwsbrief kampt nog met een kleine kinderziekte, waardoor inschrijven deze week nog niet mogelijk is. Wordt opgelost.
Engels
Hoewel (nog) niet ideaal, is het mogelijk iedere pagina in het Engels te bekijken. Dat gebeurt met behulp van Google Translate. Dat levert soms merkwaardige vertalingen op, maar de ontwikkelingen gaan snel; op termijn worden de vertalingen steeds beter. Voordeel van deze methode is dat pagina’s niet bij iedere wijziging ook in het Engels aangepast moeten worden.
En nu?
Nu hoop ik dat u met plezier rondkijkt op mijn nieuwe website, geïnspireerd raakt door alle mogelijkheden en vooral …dat wij elkaar binnenkort ontmoeten. U als luisteraar en ik met mijn verhaal.

Vriendelijke groet,
Eric Borrias verhalenverteller